Páni kuchári! A skvelí ľudia! 😉
Som vďačný za to, že sa môžem považovať za vášho priateľa, že ste ma prijali medzi seba, že mi pomáhate, že rozdávate okolo seba radosť a ľudskosť, tak, ako ste to urobili opäť pre moje detváky a ich rodičov z OZ Iskierka a merali dlhú cestu za nami na náš letný pobyt na Látkach pri Hriňovej…
Ďakujem, že ste opäť prišli medzi nás! A nielen pre úžasné jedlo, ktoré ste nám opäť navarili… 😉
To trhané mäso v domácej žemli či palacinky nemali chybu… Ale tú jahodovú polievku na studeno a originálmu španielsku paellu, a hlavne tie morské príšery v nej, jedli mnohí po prvýkrát v živote… 😉
Ďakujem vám, páni kuchári z Aregala Slovensko – kuchári bez hraníc:
- Marek Mruz Chef, Marek Mruz šéfkuchár, obchodná skupina restaurak.sk, prezident Aregala Slovensko – Kuchári bez hraníc
- Michal Kulik, šéfkuchár Europa Hotel & Restaurant Komárno
- Martin Repaský Fishguy, Martin Repaský, špecialista, odborník na ryby, METRO Slovakia
- Peter Sládek , šéfkuchár Chateau Topolcianky
- Rudolf Sakáč, šéfkuchár, SOŠ agrotechnickych a gastronomickych sluzieb, Pribenik
- Psak Marian, šéfkuchár Reštaurácia Vyškova Michalovce
- Stefan Meszaros, šéfkuchár Nestlé Professional CZ & SK
- Stefan Bela Szrsen, šéfkuchár Nestlé Professional CZ & SK
- Branislav Michalčík, šéfkuchár Wellness hotel Borovica****
- Jozef Hucman, hobby kuchár
- Rudolf Kapolka, gurmán
- Jozef Mak, kuchár, umelec, TV Varecha