Pekne vás všetkých pozdravujem opäť z Osrblia, kde som so svojimi úžasnými priateľmi a ich rodičmi z môjho OZ Iskierka.
A opäť prišli medzi nás naši priatelia kuchári a šéfkuchári zo združenia Aregala Slovensko – kuchári bez hraníc. Až 16 kuchárov z celého Slovenska sa nám opäť postaralo o nebíčko v papuľke… Na konci sme iba stonali, ani dýchať nemohli, ako sme sa najedli… ? Veľa bolo, ale hlavne, dobré bolo… ? Bol to naozaj zážitok…
Ďakujem vám, priatelia kuchári!
Mimochodom, už rok mám tu česť byť oficiálne aj ja súčasťou tohto zoskupenia profesionálov s funkciou hlavný ochutnávač a komentátor… ?
Veľké ďakujem:
- Marek Mrúz, prezident Aregala Slovensko, restaurak.sk, Jedáleň Vojvodská Košice
- Martin Repaský, viceprezident Aregala Slovensko, Metro Cash&Carry
- Janko Duda, prezident Euro-Toques Slovakia, Bratislava
- Branislav Michalčík, executive chef
Wellness & Kongres Hotel Čingov Slovenský raj - Martin Albrecht, pizzeria Kaštieľ, Košice okolie
- Samuel Ferko, študent, Hotelova Akademia Kosice, Košice
- Michal Šenitko, Slovenský zväz kuchárov a cukrárov, Košice
- Rudolf Sakáč, majster odborného výcviku SOŠ agrotechnickych a gastronomickych služieb, Pribeník
- Marián Pšak, šéfkuchár reštaurácie Reštaurácia Vyškova, Michalovce
- Marián Lechan, viceprezident Euro-Toques Slovakia, Televízia Markíza, Žilina
- Gabika Maceková, majsterka odborného výcviku, Spojená škola, Ružomberok
- Ján Bátory, prezentačný kuchár Kotanyi, Liptovský Mikuláš
- Marek Tomáš, Nestlé Professional CZ & SK, Prešov
- Štefan Szrsen, @Nestlé Professional CZ & SK, Trnava
- Martin Novotný, šéfkuchár Reštaurácia Rustika, Michalovce
- Trinity hotels, Hotel SENEC ****
a mojej skvelej priateľke – fotografke Janka Hrdlicka za krásne fotografie